Bezig met laden van de pagina

Uw eigen CMS website speciaal voor u gemaakt!

Webdesign

Sticker aanbieding

Heeft u altijd al uw eigen professionele website willen hebben? Dit is uw kans, wij bieden u een speciaal op maat gemaakte website incl. CMS (ContentManagementSysteem) aan vanaf 395 euro.
U krijgt hiervoor een speciaal voor u ontworpen design incl. 5 pagina's, 1 home pagina, 1 contactpagina incl. contactformulier en 3 vrij in te vullen pagina's.

Uiteraard kunt u ook bij ons ook terecht voor op maat gemaakte web applicaties, denk hierbij aan een nieuwsbrief, een menukaart, een foto album of bijvoorbeeld een gastenboek. U verzint het, wij kunnen het voor u maken. Neem voor meer informatie contact met ons op.


CMS website

Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren (contentmanagement). Als afkorting wordt ook wel CMS gebruikt, naar het Engelse content management system (inhoudbeheersysteem).

Een functionaliteit van een CMS is dat gegevens zonder lay-out (als platte tekst) kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers met een lay-out door toepassing van sjablonen. Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers. De meeste grote bedrijven gebruiken voor hun website tegenwoordig een CMS. Een bekende variatie op het CMS is bijvoorbeeld de weblog.


Webshops

Ook is het mogelijk om custom webshops te laten maken, wij maken de webshop op maat, geheel naar uw wens. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Algemene voorwaardenPrijzen zijn incl. 21% BTW, maar excl. BTW voor bedrijven in België Copyright 2012 - 2023
Privacy